Gevolgen door corona

Vele branches worden getroffen door het coronavirus en ook in de fietswereld is dit niet anders. Door de enorme run op fietsen vanwege de wereldwijde lockdown, het stil leggen van fabrieken, sluiten van de grenzen, logistieke problemen en tekorten aan grondstoffen hebben we te maken met moeizame bevoorrading. Dit geld zowel voor mountainbikes- en racefietsen maar ook voor onderdelen. Levertijden kunnen momenteel oplopen tot +1 jaar. 

Door deze tekorten kunnen we op het moment niet de volledige reeks van Orbea in de showroom presenteren en beschikken we niet over de demo testfietsen die we zouden willen. Door de lange levertijden op fietsonderdelen krijgen we ook steeds meer te maken met tekorten van onderdelen voor reparaties. Na een zoektocht hier en daar lukt het meestal wel de fietsen weer snel de weg op te krijgen.

We doen ons uiterste best door vele fietsen en onderdelen vooruit te bestellen voor dit jaar en zelfs voor 2022. Het tekort zal voorlopig nog aanhouden en diverse modellen zijn zelfs voor 2022 al uitverkocht bij de leverancier. We proberen in te schatten wat de vraag van consumenten gaat doen voor het komende jaar maar natuurlijk zullen we hier altijd ver langs zitten waardoor er weer veel néé verkocht zal worden. Het grote deel van het aanbod 2021 zal doorlopen in 2022. Fietsen raken hierdoor voorlopig niet overjarig. Benieuwd wat 2022 gaat brengen of wil je meer informatie betreft Orbea of gevolgen van corona? Breng een bezoek aan onze winkel.

Op onze pagina binnenkort verwacht kun je vele fietsen vinden die we de komende maanden verwachten en vrijblijvend te reserveren zijn. Ben je geduldig of nog voorzien van een mountainbike of racefiets en wil je iets bijzonders? Kom dan langs bij Renders Tweewielers voor een mooie aanbieding op een nieuwe fiets voor het komende jaar.

Na steeds meer versoepelingen van de coronamaatregelen en het leven weer wat gezelliger lijkt te worden, zijn we van de leveringsproblemen van fietsen en fietsonderdelen voorlopig nog niet af. 

Blijf fietsen, blijf gezond!