Renders Tweewielers kiest Orbea

Renders Tweewielers is een klein persoonlijke fietsenwinkel die zich specialiseerd naar passie. Deze passie zijn de mountainbikes- en racefietsen van het 180 jaar oude Spaans-Baskische merk Orbea. Dit specialisme maakt ons weer groot. Vanwege onze liefde voor Orbea bieden we op het gebied van mountainbikes en racefietsen dan ook niets anders aan. Door het brede assortiment is er voor iedereen de keuze voor een Orbea.

We proberen te allen tijden de showroom zo te voorzien dat we in grove lijnen het assortiment van Orbea kunnen presenteren.

Voor iedere klant stellen we de nieuwe fiets gratis af d.m.v. een uitgebreide bikefitting om een perfecte fietshouding te maximaliseren. Met de keuze voor een sportieve of een comfortabele houding kan een bikefitting ook meerdere malen kosteloos worden uitgevoerd na aankoop van een fiets.

Uniek van Orbea is de Myo designer waarmee we een groot deel van de fietsen bijna oneindig kunnen kleuren naar smaak en voorzien van afwijkende componenten. Renders Tweewielers speelt hier op in en beschikt  over een klantvriendelijk groot touchscreen beeldscherm zodat iedere klant op zijn/haar gemak een Orbea naar keuze kan customizen.

De keuze in een nieuwe fiets kan erg lastig zijn. We denken dan ook sterk met de klant mee om hierin de juiste keuze te maken. Je zult als klant bij ons geen agressieve verkoop ervaren. We streven ernaar te helpen met het nemen van de juiste beslissing.

Benieuwd naar Renders Tweewielers of Orbea? Bel of mail ons 7 dagen per week of kom langs tijdens onze openingstijden. Ook buiten de openingstijden is een bezoek mogelijk op afspraak. We zijn gezellig, de koffie staat klaar.